1. и 2. место у Србији

ПОБЕДА НА РЕПУБЛИЧКОМ КОНКУРСУ

На великом, републичком конкурсу за просветне раднике Републике Србије под називом „Дигитални час 1“, у организацији Министарства културе информисања и информционог друштва победио је учитељ Топлица.

Победа је остварена захваљујући  раду – презентацији у програму Microsoft PowerPoint,  Годишња доба. На овом конкурсу учитељ Топлица освојио  је 1. место (интердисциплинарност) и 2. место у области природних наука.

Свечано проглашење победника и додела признања обављено је у Београду, на Дедињу, у Клубу посланика, у среду 1. јуна 2011. године.  Награда, коју је добио учитељ Топлица, састоји се од  писаних и материјалних признања, укључујући и укупни новчани износ од 150.000,00 динара.

Погледај детаље са поменуте свечаности:

Погледај ове и остале слике кроз слајд-шоу:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

О  реномеу  овог такмичења говори и податак да је рад стручне комисије пратио и верификовао одбор чији је председник био академик Никола Хајдин, председник Српске академије наука.

ГОСТОВАЊЕ НА ТВ-АЛТ, 3. ЈУНА 2011.

Поводом овог успеха уследило је гостовање на алексиначкој телевизији, ТВ-АЛТ, 3. јуна 2012. године.

Поред учитеља Топлице, у емисији је учествовала и ученица нашег одељења Христина Коцић. Христина је вишеструки победник разних такмичења у области информатике. У емисији је било речи о многобројним активностима нашег одељења…


ПРОЧИТАЈ ТЕКСТ КОНКУРСА:

Конкурс је намењен наставницима који успешно користе информационе и комуникационе технологије у настави и који су креативни у раду. Циљ Конкурса је подстицање ефективне и разноврсне употребе информационих технологија у наставном процесу.
Предмет Конкурса је рад који садржи приказ наставне јединице, која се према важећем наставном програму реализује од једног до четири школска часа, а који показује употребу информационих технологија као наставног средства. Употребљене информационе технологије морају бити применљиве у настави и усклађене са задацима и циљевима часа. Министарство за телекомуникације и информационо друштво на тај начин подстиче коришћење информационих технологија и развој информационог друштва.


Advertisements

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s