Угледни час

Учитељ Топлица одржао је угледни час, у петак, 9. новембра 2012. Час је одржан у предивном, јесењем амбијенту у Школи у природи у Липовцу. Овом часу су поред колега из ОШ „Љупче Николић“ присуствовале колеге из других школа, директор школе, педагог, просветни инспектор и екипа алексиначке телевизије ТВ АЛТ. Наставна јединица била је кружење воде у природи.

Овај час је  освојио 3. место на Републичком конкурсу… Реализација овог часа је комплетно снимљена, а екипа ТВ АЛТ снимила је обиље материјала за ТВ репортажу.

         

Репортажа ТВ АЛТ:

Наш клип:

Телефони Школе у природи у Липовцу:
* директор, мобилни: 062/830-73-20
* објекат у Липовцу: (018) 617-617
* канцеларија у Алексинцу: (018) 807-655

 

Advertisements

5 comments on “Угледни час

 1. Kolega Toplice, odlično znamo šta znači kada neko održi ugledni čas. Na najbolji način ste potvrdili rejting i ugled koji imate. Znajte da Vas poštujemo i pratimo mi kolege iz Republike Srpske. Samo tako nastavite. Dragan iz Banja Luke.

 2. Ове Ваше слике су „одмор и мелем за душу“. Оне делују умирујуће и позитивно. Браво колега, примите искрене честитке од Драгане из Шапца.

 3. Poštovani kolega,
  U srednjoj školi, radim 10 godina i dobro znam da prosvetni radnici prosto beže od ovakvih aktivnosti. Još jednom ste „izašli na crtu“ i u praksi demonstrirali Vašu sigurnost i superiornost, а time ste na najbolji način opravdali sva priznanja koja ste dobili. Blago učenicima čiji ste Vi učitelj !
  Znajte da moja ćerkica i njeni drugari obilato koriste Vaše nastavne sadržaje.
  Oduševljena sam i prelepim jesenjim sličicama. Budite ljubazni pa detaljnije opišite prostor Škole u prirodi koja se pominje u Vašem uglednom času.
  S poštovanjem, pozdrav iz Valjeva, Zagorka, profesorka

  • Хвала на дивном коментару !
   Школа у природи у Липовцу налази се у општини Алексинац, „у средини троугла“ ког чине градови Алексинац, Соко Бања и Ниш. У близини те Школе налази се Манастир Св.Стеван из 14. века.
   Телефони Школе у природи у Липовцу налазе на дну стране.

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s