Највећа оцена…

Сагласно најновијим законским одредбама извршено је екстерно вредновање рада ОШ „Љупче Николић“ у Алексинцу.  Вредновање су обавили овлашћени представници Министарства просвете у периоду од 15. до 17. маја 2013.

Ocena 4Рад школе, вреднује се оценама од 1 до 4. Рад наше школе оцењен је највећом оценом, оценом  4 – уз остварење 96,6 % свих стандарда (за највећу оцену потребно је 75 % и више).

Поносни смо на ову оцену, поносни и из разлога јер су, кроз интервјуе активно учествовали ученици, родитељи и учитељ Топлица.

Комплетан колектив, од помоћних радника, преко ученика, наставника до руководства школе, осветлао је образ ! У свим сегментима евидентирани су врхунски резултати рада.

Без лажне скромности, поносни смо јер је наше одељење, у дигиталном кабинету, два пута посећено (16. маја). Најпре, од стране руководиоца тима (Милена Мишић) – у складу са протоколом, затим мимо протокола, када је на позив руководиоца тима, комплетан тим дошао да види шта и како радимо… Е, тај час требало је снимити…

Било како било, поносни смо јер припадамо колективу који годинама бележи врхунске резултате. Добијена оцена, свакако ће послужити као додатни мотив да наставимо са оваквим радом…

Оваквих резултата  не би било, да на  челу колектива није Лела Стевановић, директор школе – која маниром врхунског педагога иницира и мотивише примену савремене образовне технологије, инсистира на поштовању личности ученика и личним примером подстиче добре и колегијалне међуљудске односе.

Advertisements

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s