ПОБЕДЕ

sport09На овој страни бележимо успехе генерације ученика рођених 2006. и 2007. године на разним такмичењима.

За више детаља кликните на сличицу или на линк (црвена боја) :

dole

5  Победе генерације ученика рођених 2002. године

ПОБЕДЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ УЧЕНИКА РОЂЕНИХ 2006-2007. ГОДИНЕ:

moj zavicaj5 Два прва места на Општинском конкурсу „Алексинац-мој завичај“ организацији Градске библиотеке у Алексинцу. Титулу „победник“ освојили ученици нашег одељења у обе категорије: Кратак филм (Петар Ристић) и фотографија (Дуња Стефановић). Проглашење најбољих обављено је у Градској библиотеци 10. јуна 2014. (1. разред)

Gordana Brajovic_201 5 1. место на Књижевном фестивалу „Гордана Брајовић„, освојила је ученица нашег одељења, Лана Марковић. На конкурс је стигло укупно преко 2000 радова, а овај успех остварен је у најмлађој категорији. Званично проглашење победника обављено је у Дому културе, 29. априла 2014. (1. разред)

__Boblioteka5 2. место на конкурсу „Онлајн недеља 2014“ освојили смо клипом „Библиотека играчака“.  Такмичили смо се у категорији ученика од 1. до 8. разреда. Ради се о европском пројекту, који има за циљ ширење информатичке писмености и културе. Конкурс је реализован у периоду март-април 2014.  (1. разред)

__Lana5  2. место на Књижевном конкурсу „Бајка о пролећу“ освојила је ученица нашег одељења, Лана Марковић (март 2014). Организатори такмичења били су Књижевни клуб „Велимир Рајић“ и Учитељско друштво Алексинац. На конкурсу је учествовало 80-так ученика. (1.разред) 

1 i 3 mesto5  1. и 3. место на Мултимедијалном конкурсу Презентације 2014 – „Није тешко бити фин„.  Такмичење је организовано у част школске славе – Дана св.Саве. Две наше трочлане екипе освојиле су 1. и 3. место. Успех смо остварили као ученици 1. разреда, у категорији од 1. до 4. разреда.  (1.разред)

Rep_tak_3.mesto_dec_20135  3. место на Републичком мултимедијалном такмичењу „Кад мало боље размислим…“.  Такмичење организовала Агенција за борбу против корупције и Министарство просвете, а поводом Међународног дана борбе против корупције (9. децембар). Успех смо остварили као ученици 1. разреда, у категорији од 1. до 6. разред (1.разред)

trka_20145  1. и 2. место на Општинском такмичењу „Трка за срећније детињство„.  Такмичење је организовао Црвени крст – Алексинац, а у оквиру Дечје недеље. У категорији 1. и 2. разреда, прва два места освојили су ученици нашег одељења. Ова манифестација реализована је на Градском стадиону ФК „Напредак“ (2. разред).

_Agencija_20145  1. и 2. место на Републичком мултимедијалном такмичењу „Кад се не поштују правила, онда…“.  Такмичење организовала Агенција за борбу против корупције и Министарство просвете, а поводом Међународног дана борбе против корупције (9. децембар). Успех смо остварили као ученици 2. разреда, у категорији од 1. до 6. разред (2.разред)

5 Победе генерације ученика рођених 2002. године

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s