Учитељ Топлица

ToplicaУчитељ Топлица Петровић је професор разредне наставе, радник Основне школе „Љупче Николић“ у Алексинцу.

Добитник је многобројних признања у просвети. Овде ћемо поменути  само неколико најважнијих у периоду од последњих неколико година (од 2011. године до данашњих дана):

* Светосавска награда, највеће признање у Србији, у области просвете;

* 1. место на Републичком такмичењу „Дигитални час 1“, за просветне раднике Републике Србије у области савремених образовних технилогија (1. јун 2011);

* 2. место на Републичком такмичењу „Дигитални час 1“, за просветне раднике Републике Србије у области савремених образовних технилогија (1. јун 2011);

* 3. место на Републичком такмичењу „Дигитални час 2“, за просветне раднике Републике Србије у области савремених образовних технологија (20. април 2012);

* 1. и 3. место на Међународном такмичењу „Онлајн недеља 2013“, у категоријама „образовни филм“ и „фотографија“ (10. април 2013).

* 2. место на Републичком такмичењу „Дигитални час 3“, за просветне раднике Републике Србије у области савремених образовних технологија (21. јун 2013);

* 2. место на републичком конкурсу „Култура на дар“  (октобар 2013);

* 2. место на Међународном такмичењу „Онлајн недеља 2014“, у категорији видео запис (април 2014).

* 1. место на конкурсу „Покрени акцију-спречи дискриминацију, у категорији фотографија (јун, 2014).

* Аутор више десетина јавно објављених радова у стручној литератури и коаоутор, рецензент или технички уредник 9 књига (подаци су видљиви  у оквиру званичног предлога за Светосавску награду – PDF документ, клинки на линк „Аутор“ и погледај стране 2. и 4.).

Ученици учитеља Топлице, на разним такмичењима остварују победе и постижу изванредне успехе.  С тим у вези чести су гости телевизије АЛТ медија у округу и на 5 РТС.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Advertisements

5 comments on “Учитељ Топлица

    • Колега, браво! Овакав ентузијам, оваква љубав према нашој професији ретко се среће или, временом почне да јењава. Можете бити узор колегама, нарочито младим. Пуно успеха у даљем раду Вам желим!

      • Поштована Љиљана,
        Са мало речи, много сте рекли – хвала ! Мој ентузијазам не јењава, упркос свему, а ако и када се то деси повући ћу се на друго радно место или у пензију. Још једном хвала ! Поздрав из Алексинца.

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s